Best before juli 2024

Produktinformasjon

Dette brødet er så fullt av sunne ingredienser, og så velbalansert ernæringsmessig at det virkelig er et ekte superbrød. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra erteprotein.

Brødet er uten egg, melk, gluten, gjær, sukker og soya. En brødskive inneholder kun 1,5 g karbohydrat, og smaker så likt vanlig grovbrød at det nesten er for godt til å være sant.

  • Glutenfri.
  • Uten egg, melk, gluten, gjær og soya.
  • Skal kun tilsettes vann, ingen elting eller heving.
  • Enkel tilberedning.

Brødmiksen skal kun blandes med vann, og ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: Skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.

Per 100 g ferdig brød Sukrin Chiabrød Gjennomsnittlig grovbrød
Energi (kcal) 169 262
Fett 8.9 3.9
Karbohydrater 3.3 40
Kostfiber 19 6.4
Protein 9.6 10


Tilberedning

  • Sett ovnen på 200 °C.
  • Bland posens innhold med 3 dl vann.
  • La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.
  • Stek ca 60 minutter midt i ovnen. For rundstykker: 20-25 min.

Oppbevares best i kjøleskap.
Nettovekt: 250 g. Gir et ferdig brød på ca 500 g.