Tilpass etter eget ønske

Best Before september 2025

Du kan bruke mange typer væske i vaflene, for eksempel plantemelk, kulturmelk, fløte blandet med vann, rømme blandet med vann, og gjerne rester du har stående. Sørg bare for å tilpasse mengden til riktig konsistens. Konsistensen skal være tykkere enn vanlig vaffelrøre, men den skal fortsatt være rennende, og mulig å fordele i jernet (uten å bruke slikkepott).

Ingredienser

Søtstoff (erytritol), erteprotein, åkerbønneprotein, fettredusert linfrømel, glutenfri havrefiber, fortykningsmiddel (guarkjernemel), hevemiddel (difosfat, natriumbikarbonat), vaniljearoma, salt, søtstoff (sukralose).

Næringsinnhold per 100 g tilberedt vaffel:

Tilberedt med vann og olje:

Kcal: 177
Protein: 13 g
Karbohydrat: 6,7 g
-hvorav polyoler: 5,6 g
-hvorav sukkerarter: 0,5 g
Netto karbohydrat: 1,1 g
Fett: 12 g
-hvorav mettet fett: 1,8 g
Kostfiber: 4,9 g

Næringsinnhold pr 100 g tørrvare:

Kcal: 246
Protein: 36 g
Karbohydrat: 29 g
-hvorav polyoler: 24 g
-hvorav sukkerarter: 1,8 g
Netto karbohydrat: 4,4 g
Fett: 4,8 g
-hvorav mettet fett: 0,8 g
Kostfiber: 21 g

Næringsinnhold sammenlignet med vanlige vafler

per 100 g vaffel Sukrin Waffle mix Toro vaffelmiks
Energi (kcal) 177 365
Fett 12 18
Netto karbohydrater 1 42
Kostfiber 4.9
Protein 13 7.3