Best before 30. april 2024

Sukrin Marzipan:

Innholdet av mandler har økt fra 40 til 45 %, noe som gir en enda bedre smak og lavere innhold av karbohydrater.

SukrinMarzipan er uten tilsatt sukker, med kun naturlig søtning (Sukrin og stevia). SukrinMarzipan er uten egg og dermed også vegansk.

Marsipanen smaker minst like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 29 % fiber og kun 5 % karbohydrat er den svært godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere.

Ingredienser:
Mandler (45%), fiber (oligofruktose og polydextrose),
søtstoffer (erytritol og steviolglykosider), vann,
konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Næringsinnhold per 100 g:
Energi 329 kcal
Fett 24 g
-hvorav mettet fett 1,8 g
Karbohydrater 22 g
-hvorav sukkerarter 3 g
-hvorav polyoler 17 g
Kostfiber 29 g
Protein 9,6 g
Salt 0,02 g

Netto karbohydrater uten erytritol: 5 g