Best before 11. november 2024

Sukrin Melkesjokolade

Sjokoladen har en flĂžyelsmyk konsistens, har lavt kaloriinnhold, og er kun sĂžtet med de naturlige sĂžtstoffene Sukrin og stevia. Hver sjokolade veier 40 gram. En hel plate av denne sjokoladen vil kun gi 160 kalorier.

Ingredienser: 
SÞtstoff: erythritol (Sukrin), kakaosmÞr, inulin, melkepulver, kakaomasse, vanilje, emulgator: solsikkelecithin, sÞtstoff: steviolglykosider. Minst 35% kakao. Inneholder naturlig forekommende sukkerarter.
Kan inneholde spor av mandler og hasselnĂžtter. Kan virke lakserende ved stort inntak.

NĂŠringsinnhold per 100 g:
Energi: 399 kcal
Protein: 7 g
Karbohydrat: 37 g
– herav sukkerarter: 8 g
– herav polyoler: 27 g
Fett: 33 g
– herav mettet fett: 20 g
Kostfiber: 20 g
Salt: 0,3 g