Best before august 2025

Produktinformasjon

Ønsker du å redusere sukkerforbruket ditt, men vil unngå kunstige søtstoffer? Da er Sukrin et godt alternativ.

  • Null kalorier.
  • Skader ikke tennene.
  • Smaker og ser ut som sukker.
  • 100 % naturlig – finnes bl.a. i frukt.
  • Gir ingen blodsukkerstigning (null GI).
  • Virker som antioksidant i kroppen.

Søtt uten kalorier og karbohydrater

Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker. Med Sukrin kan alle nyte søtt i hverdagen med god samvittighet.

Ingen blodsukkerstigning – null GI

Studier viser at Sukrin ikke påvirker blodsukker- eller insulinnivået i kroppen. Ved å kombinere Sukrin med FiberFin og mandelmel kan du oppnå enda lavere blodsukkerbelastning på maten du spiser.

100 % trygt og naturlig

Det er mange som er opptatt av å begrense sukkerinntaket sitt. Samtidig finnes det en sunn skepsis til de kunstige søtstoffene. Sukrin er et 100 % naturlig produkt uten tilsetningsstoffer, basert på sukkeralkoholen erythritol. Erythritol finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp.

Sukrin blir framstilt ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt trygt å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.

Sukrin finnes i økologisk utgave. Smak, konsistens og bruksområder er det samme som for original-Sukrin.

Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 0 kcal | Fett: 0 g | Karbohydrat: 100 g* | -herav sukker: 0 g | -herav polyoler: 100g* Kostfiber: 0 g | Protein: 0 g | Salt: 0 g *Karboydrater som ikke tas opp som energi i kroppen

Ingredienser:
Søtstoff: erytritol.