Best before juli 2024

Produktinformasjon

Nå får du hjelp til å lage favorittkakene dine helt uten sukker og hvetemel! Med sunnere Kakemix er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker og erstatter hvetemel med Sesam-mel og FiberFin. Resultatet er en saftig og velsmakende kake som kan nytes til både hverdags og fest.

  • Glutenfri.
  • Sukkerfri.
  • 13 g protein per 100 g ferdig kake.
  • Perfekt som base for eplekake, gulrotkake med mer.
  • Fiberrik, med 7 g fiber per 100 g ferdig kake

100 g ferdig kake gir 258 kcal. Her kan du se næringsinnholdet i Kakemixen i forhold til snittet av 6 tilsvarende kakemikser på markedet:

Tips: Dersom du ønsker en kake med enda lavere kalori- og fettinnhold kan du bytte ut 1 dl olje med 1 dl mager kesam.

Per 100 g ferdig kake Sukrin Kakemix Kakemix med kesam Andre mikser
Energi (kcal) 258 156 348
Fett 18 4.5 14
Netto karbohydrater 9.3 10 51
Kostfiber 7.4 7.4 1.0
Protein 13 14 3.5

Tilberedning

  1. Sett ovnen på 175 C.
  2. Bland 4 store egg, 2 dl vann, og 1 dl olje i en bolle.
  3. Tilsett posens innhold og visp til røren er glatt.
  4. Stekes midt i ovnen i ca 30 min.

Nettovekt 360 g. Gir en stor kake på ca 800 g.

Næringsinnhold pr 100 g ferdig kake:
Kcal: 258 | Protein: 13 g | Karbohydrater: 19 g | -hvorav sukkerarter: 0 g | -hvorav polyoler: 9,5 | Kostfiber: 7,4 g | Fett: 18 g | Salt: 1,6 g*

*herav tilsatt salt: 0,6 g

Næringsinnhold pr 100 g tørrvare:
Kcal: 262 | Protein: 21,6 g | Karbohydrater:21,7 g | -hvorav sukkerarter: 0,2 g | Kostfiber: 17,4 g | Fett: 6,8 g