Børd

  • Best before juli 2024 Produktinformasjon Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da har vi utviklet det perfekte brødet for deg. Med Sukrin Fiberbrød kan du bake ditt eget lavkarbo fiberbrød, helt uten gluten, melk og gjær.
    • Kun 1 g karbohydrat per skive!
    • 8,5 g kostfiber per skive – 3 x så mye som i vanlig grovbrød.
    • Uten gluten, melk og gjær.
    • Enkelt å lage, ingen elting, ingen heving.
    • Metter lenge
    • 36% mindre kalorier og 94% færre karbohydrater enn i vanlig grovbrød.
    • Enkel tilberedning – ingen elting eller heving.
    Brødmiksen skal kun blandes med vann, svelle i noen minutter, formes ut og stekes på en bakepapirkledd stekeplate. Brødet er saftig og godt, smuler ikke og holder seg ferskt i flere dager. Det egner seg også svært godt til frysing. Tips: Skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.  
    Per 100 g ferdig brød Sukrin Fiberbrød Vanlig grovbrød
    Energi (kcal) 163 262
    Fett 8.4 3.9
    Karbohydrater 2.5 40
    Kostfiber 21 6.4
    Protein 8.7 10
    Tilberedning
    1. Sett stekeovnen på 200 grader.
    2. Bland posens innhold med 3 dl vann.
    3. Rør godt, la svelle i noen få minutter, og form ut på en bakepapirkledd stekeplate. Om du ønsker kan du strø litt solsikkefrø over før du steker.
    4. Stek brødet i ca. 60 minutter på nederste rille.
    5. Brødet oppbevares best i en pose i kjøleskapet.
    Nettovekt: 250 g. Gir ca 500 g ferdig brød.
  • Best before juli 2024 Produktinformasjon Dette brødet er så fullt av sunne ingredienser, og så velbalansert ernæringsmessig at det virkelig er et ekte superbrød. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra erteprotein. Brødet er uten egg, melk, gluten, gjær, sukker og soya. En brødskive inneholder kun 1,5 g karbohydrat, og smaker så likt vanlig grovbrød at det nesten er for godt til å være sant.
    • Glutenfri.
    • Uten egg, melk, gluten, gjær og soya.
    • Skal kun tilsettes vann, ingen elting eller heving.
    • Enkel tilberedning.
    Brødmiksen skal kun blandes med vann, og ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: Skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.
    Per 100 g ferdig brød Sukrin Chiabrød Gjennomsnittlig grovbrød
    Energi (kcal) 169 262
    Fett 8.9 3.9
    Karbohydrater 3.3 40
    Kostfiber 19 6.4
    Protein 9.6 10
    Tilberedning
    • Sett ovnen på 200 °C.
    • Bland posens innhold med 3 dl vann.
    • La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.
    • Stek ca 60 minutter midt i ovnen. For rundstykker: 20-25 min.
    Oppbevares best i kjøleskap. Nettovekt: 250 g. Gir et ferdig brød på ca 500 g.
  • Sale!

    Sukrin proteinbrød

    Opprinnelig pris var: kr 64,00.Nåværende pris er: kr 52,00.
    Best before september 2025 Produktinformasjon Sunnere Proteinbrød er det perfekte brødet for deg som ønsker et saftig glutenfritt brød med mye protein og fiber. Brødet inneholder verken hvete, gjær eller soya, og er i tillegg uten hele frø og kjerner. Vi har brukt mel av havre og sesamfrø, noe som gjør brødet ekstra rikt på proteiner og mineraler
    • Proteinrikt (15 %).
    • Uten hvete, soya og gjær.
    • Kun 2 g karbohydrat per skive!
    • Enkelt å lage, ingen elting eller heving.
    • Enkel tilberedning
    Brødmiksen skal kun blandes med vann, ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.
    Per 100 g ferdig brød Sukrin Proteinbrød Ordinært grovbrød
    Energi (kcal) 154 262
    Fett 5.7 3.9
    Karbohydrater 6.1 40
    Kostfiber 10 6.4
    Protein 15 10
    Tilberedning
    1. Sett stekeovnen på 175 grader.
    2. Bland posens innhold med 3,5 dl vann. (Du kan med fordel bytte ut alt eller deler av vannet med melk, yoghurt, creme fraiche eller annet melkeprodukt.)
    3. La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender, og legg på en bakeplate med bakepapir.
    4. Stek i ca 60 min. midt i ovnen. (For rundstykker: 20-25 min.)
    Oppbevares helst i kjøleskap. Egner seg også godt for frysing. Nettovekt: 224 g. Gir et ferdig brød på ca 475 g. Næringsinnhold pr 100 g ferdig brød: Kalorier: 154 | Protein: 15 g | Karbohydrat: 6,1 g | Kostfiber: 10 g | Fett: 5,7 g | Salt: 1,7 g* * herav tilsatt salt: 0,5 g Næringsinnhold pr 100 g tørrvare: Kalorier: 344 | Protein: 33,3 g | Karbohydrat: 13,6 g | Kostfiber: 23,2 g | Fett: 12,7 g

Tittel

Gå til toppen